ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

Impressionistisch schilderen en plein air

Zaterdag 6 en zondag 7 april 2013

Aanvang za. 10.30 uur – einde zo. 12.30 uur met afsluitende lunch

In deze cursus trekken we er op uit om op impressionistische wijze naar de natuur te kijken en om en plein air te schilderen. Het schilderweekend met Aldwin Kroeze en ervaren co-docent Ingrid Jansen begint op zaterdagochtend met een college over de impressionisten, Barbizon en andere schilders(groepen) die in de openlucht werkten. Na de gezamenlijke lunch en praktische instructies worden de mouwen opgestroopt voor een middag schilderen in het veld. Na het diner volgt nog een avondlezing en op zondagochtend gaat u met ezel en palet opnieuw naar buiten. Wanneer u aan het einde van dit schilderweekend de laatste hand aan uw eigen schilderij legt, zult u de voldoening van een kunstenaar én buitenmens voelen. Organisatie ISVW i.s.m. Vrije Academie.

Docenten: Aldwin Kroeze en Ingrid Jansen

Aanmelden

Verblijven bij de ISVW is een feest. U krijgt de beste docenten, heerlijke maaltijden, ontmoet geestverwanten en kunt wandelen in de uitgestrekte bossen rond de ISVW.

 € 350,- (incl. standaard hotelkamer met ontbijt, diner met wijn, 2 x lunchbuffet, koffie/thee en alle schildersbenodigdheden).

Upgraden naar een comfort kamer (met o.a. flatscreen en balkon) is, onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamers, mogelijk tegen bijbetaling van € 17,50 per nacht. Indien u dit wenst, dan dit graag even vermelden op het aanmeldformulier.

Klik hier om u aan te melden:

Aanmelden

In het scherm dat u krijgt te zien, graag uw gegevens invullen en uw cursus en arrangement kiezen.

Digitale leeromgeving 

Na aanmelding krijgt u toegang tot de digitale leeromgeving. Hier treft u:
- Teksten en leesadvies. (Niet bij iedere conferentie of cursus worden teksten gelezen.) 
- U treft hier ook het mailadres van uw docent(en).