ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

Slotreceptie voor Gerard van Stralen

Donderdag 28 juni 17.30 – 18.30 uur

Klik hieronder om u aan te melden. In het scherm dat u krijgt te zien, graag uw gegevens invullen en bij Hogeschool Utrecht uw arrangement  kiezen. Indien u alleen de slotreceptie wilt bijwonen, graag het programma Hogeschool Utrecht 4d (Slotreceptie Gerard van Stralen aanvinken). U kunt desgewenst ook andere onderdelen van deze dag bijwonen en aanvinken (4a t/m 4d).

Aanmelden

U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 033-4650700 of per mail via reserveringen@isvw.nl

Gerard van StralenHet programma van 28 juni 2012 markeert een periode van 42 jaar die Gerard van Stralen werkzaam was in het onderwijs. Gerard heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en met de presentatie van zijn boek ‘…En Denken! Bildung voor leraren’  nemen wij dan ook afscheid van hem. De presentatie van het boek is tegelijkertijd de start van bildung als profileringthema van de Faculteit Educatie van Hogeschool Utrecht.

Hogeschool UtrechtDe directie van de Faculteit Educatie wil het afscheid van Gerard en de start van bildung als profileringthema graag samen met studenten, alumni, medewerkers en oud-medewerkers en relaties van de Faculteit Educatie beleven en nodigt u daarom van harte uit.

Graag vernemen wij voor 15 juni a.s. of u op onze uitnodiging in wilt gaan en welke programmaonderdelen je wilt volgen. Aanmelden kan via de website van ISVW. Het programma vindt plaats in Slot Zeist.

Ik hoop op uw aanwezigheid, hartelijke groet,

Dick de Wolff

directeur Faculteit Educatie, Hogeschool Utrecht

Locatie Slot zeist

Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

Klik hier voor uw routebeschrijving