ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

Filosofisch café met Karim Benammar

Hoe geven we vorm aan ons leven in een welvarende tijd waarin bijna alles mag en kan? Hoe beantwoorden we voor onszelf de vraag waartoe we leven nu  religieuze en maatschappelijke structuren niet meer dwingend zijn? Energie, vrijheid, betekenis, gemeenschap, projecten en schoonheid zijn de zes elementen om vorm te geven aan ons leven.

Filosoof Karim Benammar vertelt hoe we, met de existentiele filosofie, van ons leven een kunstwerk kunnen maken.

Karim Benammar (1966) is filosoof, gespecialiseerd in denktechnieken en de filosofie van overvloed. Hij geeft trainingen en workshops in denktechnieken aan bedrijven en organisaties. Hij is curator bij THNK, The Amsterdam School of Creative Leadership en als senior consultant verbonden aan het Centre for Team Excellence in Engeland. Benammar studeerde filosofie in Engeland, Amerika en Japan. Hij was docent aan de universiteit van Kobe (1996-2002) en lector Reflectie op het handelen aan de Hogeschool van Amsterdam (2003-2007).

Toegang

Toegang € 25,-. Leden van de vereniging van Vrienden hebben gratis toegang. Als u ter plekke Vriend van de ISVW wordt, is de entree gratis.

Aanmelden verplicht.

Aanmelden

In het scherm dat u krijgt te zien, graag uw gegevens invullen en uw cursus en arrangement kiezen.