ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

KORTINGEN

Vereniging Vrienden van de ISVWVereniging Vrienden ISVW

Leden van de Vereniging genieten een korting van € 13,50 op de deelnamekosten van meerdaagse cursussen (5 maal voor de basisopleidingen). Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen anders dan de 'grootverbruikkorting'.

Jongeren & studenten

Personen tot 30 jaar krijgen korting van 20% op de toegangsprijs bij de open conferenties.

ISVW-GoldCard

Exclusieve korting voor regelmatige bezoekers. Eén all-in prijs voor een jaar lang ongelimiteerd cursusbezoek, inclusief verblijf.De ISVW Gold Card geeft u een jaar lang het recht op het bezoeken van alle cursussen*, basiscursussen en de summerschools, inclusief verblijf. De kaart is steeds geldig van 1 september t/m 31 augustus van het volgende jaar. De kaart kost € 1995,- voor de periode vanaf 1 september 2012 t/m 31 augustus 2013.

* De Gold Card geldt niet voor de beroepsopleidingen en kan niet met terugwerkende kracht toegepast worden.

* De Gold Card geeft niet automatisch recht op een comfort kamer. Tegen bijbetaling van € 17,50 per nacht kunt u upgraden naar een comfort kamer (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW. Meer informatie:
bel 033-465 0700 of mail naar info@isvw.nl.

Voor wie de cursusprijzen financieel moeilijk haalbaar zijn, is vermindering mogelijk. U dient hiertoe een schriftelijk en gemotiveerd verzoek aan de directie van de ISVW te richten.

AANMELDEN