ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

Home » Route

ROUTEBESCHRIJVING

Adres

Landgoed ISVW
Dodeweg 8
3832 RD Leusden (bij Amersfoort)

Bekijk deze lokatie op Google Maps of vanuit satelliet perspectief.

Via de website www.9292ov.nl kunt u voor zowel auto als openbaar vervoer een routebeschrijving zoeken van deur tot deur.

Openbaar vervoer

Vanaf NS-station Amersfoort kunt u per:

 • De ISVW-Stationsshuttle.
  Via www.stationsshuttle.nl boekt u op voorhand uw rit van het station naar Landgoed ISVW. Ook de terugweg dient u op voorhand te boeken. De shuttle is beschikbaar van maandag tot en met zondag van 08.00-10.00 uur en van 16.00-19.00 uur, daarnaast op zondag van 13.00-14.00 uur tegen een tarief van € 6,00 per persoon. U kunt dit afrekenen bij de chauffeur. 
  U vindt de shuttle bij de uitgang aan de Barchman Wuytierslaan. Op het perron verwijzen borden naar de 'uitgang Barchman Wuytierslaan', u loopt de andere kant op dan naar de stationshal en gaat via de spoorbrug naar de uitgang. Daar vindt u de taxihalte waar, afhankelijk van de aanvragen, een Bestax busje of een Bestax taxi komt om u naar de ISVW te brengen
 • Regiotaxi.
  De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien u vanaf het station een regiotaxi naar de ISVW wilt bestellen kunt tot 1 uur van tevoren bellen met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien u een regiotaxi naar het station wilt bestellen kunt u dit bij de receptie van de ISVW melden. Houdt u in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten.
 • NS Zone-taxi 
  De NS-zonetaxi is een service voor alleen OV-chipkaarthouders. Kijk voor meer informatie op: www.nszonetaxi.nl/over-ns-zonetaxi/hoe-werkt-het. Van het station naar de ISVW voor € 11,-. 
 • OV fiets
  Bij rijwielshop en fietsenstalling Eckman op het stationsplein kunt u voor € 6,- per dag een fiets huren.
  U dient een legitimatiebewijs mee te nemen en een borg van € 50,- te betalen. OV-fietsen. Hier treft u een kaart en een omschrijving van de fietsroute. Heeft u tijdens uw verblijf op de ISVW tijd over voor ontspanning, dan is een fietstocht door de bosrijke omgeving van Leusden aan te raden.

Auto

Vanaf Amsterdam, Zwolle of Apeldoorn
Bij Klaverblad Hoevelaken richting Utrecht. Na 5 km. afslag Leusden-Zuid/ Woudenberg. Onder aan deze afslag linksaf onder het viaduct door en direct bij het verkeerslicht rechtsaf. U bevindt zich op de Dodeweg.

Vanaf Arnhem
Via Rijksweg Arnhem-Utrecht; afslag Maarsbergen richting Amersfoort.
Op de rotonde voor Woudenberg rechtdoor, richting Leusden. Doorrijden tot het viaduct van de A28 bij Amersfoort.
Voor het viaduct linksaf. U bevindt zich op de Dodeweg.

Vanaf Utrecht
Volg de A28 richting Amersfoort, afslag 6
Leusden-Zuid/Woudenberg. Onder aan deze afslag gaat
u bij het verkeerslicht direct rechtsaf (evenwijdig terug langs de A28!). U bevindt zich op de Dodeweg.