ISVW - Hotel | Internationale School voor Wijsbegeerte

Senior Academy: nieuwe ritmes van en voor senioren

Zondag 3 maart 2013

ISVW-Senior AcademyAanvang 10.30 uur - einde 17.00 uur

Docenten: prof. Joep Dohmen en prof. Marli Huijer

Middag met prof. Marli Huijer, Bijzonder hoogleraar Filosofie van cultuur, politiek en religie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam over levensritmes van en voor senioren. In de ochtend een inleiding door prof. Joep Dohmen over hetzelfde thema.

Over de docenten

Joep Dohmen

Joep Dohmen is hoogleraar Theoretische en praktijkgerichte ethiek aan de Universiteit voor Humanistiek. Hij is vooral bekend van zijn werk over levenskunst, om van De kunst van het ouder worden.

Marli HuijerMarli Huijer (1955), filosoof en arts, is bijzonder hoogleraar filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en lector filosofie aan De Haagse Hogeschool. Zij is (co)auteur van o.m. De kunst gewoon te leven (diss, 1996), Factor XX. Vrouwen, eicellen en genen (2004) en Opnieuw beginnen – Metamorfosen in het bestaan (2009; genomineerd voor de shortlist van de Socrates Wisselbeker 2010.) Daarnaast publiceert zij in een diverse kranten, bladen (Filosofie Magazine, Opzij) en internationale tijdschriften. Sinds 2004 is zij lid van het Filosofisch Elftal van Trouw.

Organisatie

ISVWPower Amersfoort

Aanmelden

€ 45,50 (middaglezing met koffie/thee).

€ 107,- (ochtend- en middaglezing incl. lunchbuffet en koffie/thee ).

Graag in het opmerkingenveld aangeven of u de hele dag of alleen de middag bijwoont.

Aanmelden

In het scherm dat u krijgt te zien, graag uw gegevens invullen en uw cursus en arrangement kiezen.

Digitale leeromgeving 

Na aanmelding krijgt u toegang tot de digitale leeromgeving. Hier treft u:
- Teksten en leesadvies. (Het kan zijn dat u geen teksten treft. Niet bij iedere conferentie of cursus worden teksten gelezen.)